dilluns, 7 de desembre del 2009

Vallès Oriental Decideix es presenta en públic

Moltes poblacions del Vallès Oriental ja tenen en marxa les seves consultes. Algunes la celebraran el proper 13 de desembre (Cardedeu, Sant Celoni, Les Franqueses, Sant Pere de Vilamajor, Sant Antoni de Vilamajor). D’altres, treballen amb les dates del 28 de febrer i 25 d’abril de 2010. Per contribuir a la bona marxa de totes aquestes consultes, i les que s’hi puguin afegir, s’ha creat Vallès Oriental Decideix.

La posada en marxa de Vallès Oriental Decideix s’ha fet durant els darrers dies i pretén agrupar voluntaris i voluntàries que desitgin col•laborar, contribuir a la comunicació i fomentar l’aprenentatge del procés de les consultes.

Vallès Oriental Decideix es presentarà dimarts 8 de desembre a les 20 h a Vil•la Paquita de Cardedeu. Hi participaran representants de totes les vil•les que organitzen consultes al Vallès Oriental i hi tindran un paper destacat les que les celebraran el proper 13 de desembre.



Just finalitzada la roda de premsa, s’iniciarà un acte organitzat per la Plataforma Cardedeu Decideix amb el títol “Independència. Sí / No”. Hi intervindran Montserrat Nebrera i Vicent Sanchis i es durà a terme al Centre Cultural de Cardedeu.

Adjunt trobareu el mapa de localització dels dos espais i el cartell de l’acte públic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.