dijous, 5 de novembre del 2009

Comença la campanya per afavorir la participació el 13-D




La Coordinadora Nacional de les consultes sobre la independència de Catalunya ha presentat aquest dimecres els materials de la campanya per promoure la participació de les més de 650.000 persones que estan cridades a votar en 130 municipis el pròxim 13 de desembre.

La campanya consta de diferents cartells, díptics i pancartes que se centren a promoure la participació. Segons ha explicat el responsable d´extensió territorial i campanya, Uriel Bertran, l´objectiu és "promoure la màxima participació", sobretot entre el col·lectiu més jove i els immigrants. Per Bertran, el percentatge de participació en les consultes serà clau per aconseguir posar "el referèndum sobre l´autodeterminació en el centre del debat polític".

I és que, segons Bertran, el nombre de persones que es mobilitzi per votar condicionarà que després les comissions organitzadores de tots els municipis acordin fer una proposta "als agents polítics, socials i econòmics per promoure un referèndum vinculant sobre la independència política".

De fet, la coordinadora de les consultes ha convidat observadors internacionals perquè validin el procés. Els observadors i els mitjans de comunicació internacionals són essencials per aconseguir el suport internacional de cara a la celebració d´un referèndum vinculant sobre la independència de Catalunya.

La campanya de participació que comença ara inclou la difusió de díptics i la visita a instituts, col·lectius d´immigrants i d´altres entitats per aconseguir mobilitzar-los i que vagin a votar el dia 13.

Font: avui.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.