divendres, 16 d’octubre del 2009

Aprovada la moció presentada per la Coordinadora

Avui divendres 16 d’octubre s’ha realitzat un ple extraordinari a l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor convocat per a ser aprovada la moció presentada per la Coordinadora Independentista de Sant Pere de Vilamajor per poder sotmetre a consulta popular la següent pregunta:

"Està a favor que la nació catalana esdevingui un estat de dret, independent, lliure, democràtic i social, integrat a la Unió Europea?".

La moció, després de la intervenció dels diferents portantveus s’ha aprovat per 2 vots en contra (PSC, PP) i 8 a favor (la resta de forces polítiques). Les intervencions favorables han girat en la defensa al dret a decidir i a que el poble sigui escoltat com a acte democràtic. Per contra, les intervencions del PP i el PSC s’han centrat en la inoportunitat d’una consulta popular pel fet de no ser vinculant i per una suposada despesa. Davant d’aquest fet, diversos regidors han decidit renunciar al salari que perceben per l’assistència al ple. Així doncs, el procés per a la consulta popular a Sant Pere de Vilamajor segueix endavant amb el suport del ple municipal. La pròxima cita serà demà dissabte a les 19h davant de l’edifici de La rectoria, amb la presentació d’aquesta iniciativa popular i la creació de la comissió organitzadora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.