dilluns, 7 de desembre del 2009

Reflexions sobre la independència a Les Faldes de Montseny

L’acte celebrat aquest dissabte 6 de desembre al barri de Sant Pere de Vilamajor de Les Faldes del Montseny per la plataforma promotora de la consulta popular va aplegar una setantena de persones que pogueren escoltar diferents punts de vista entorn el debat sobre la independència de la nació catalana.


Un representant del Cercle Català de Negocis explicà als assistents el benefici que suposaria des d’una perspectiva econòmica tenir un estat propi. Segons diferents estudis, 12000 euros per família i any marxen del principat i no retornen. Per altra banda, sense l’actual espoli fiscal es podrien millorar les polítiques social que es traduirien en l’augment de la partida pressupostaria per a beques universitàries, pensions, habitatge de protecció oficial, llei de la dependència o infraestructures entre d’altres.


El periodista i escriptor Víctor Alexandre i David Vinyals, de la coordinadora nacional per la consulta popular, van destacar que aquest procés que s’ha iniciat recau en la força del poble català, que aquest està superant als partits i les lleis espanyoles i no te aturador.



L’acte va ser acompanyat per la música del compositor Joan Sanmartí i finalitzà amb la intervenció de diferents persones del públic i un refrigeri per a tots els assistents. Diverses persones ja van poder votar en l’oficina de vot anticipat que s’instal•là en el mateix Local Social de Les Faldes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.